Teázóban is lehet cipőt shoppingolni a gyereknek iskolakezdésre

Van egy kedves barátnőm, aki imád teázni. Van egy kedvenc helye egy teaház, ahol összefutunk néhány hetente pár órára. Ilyenkor mindig megbeszéljük életünk ügyes-bajos dolgait és mindig megkóstoltatja velem a legújabb teakülönlegességeket, amiket nagyon szívesen fogadok.

Legutóbbi ilyen találkozónk alkalmával arról mesélt, hogy a nagy fia iskolás lesz és már csak néhány nap van hátra ez első napig az iskolában. Mint minden szülő, ő is persze éppen annyira izgul, ha nem jobban, mint a gyerek. Már a legtöbb holmit beszerezték, de még mindig vannak hiányosságok. És nem is gondolnám, de cipővel vannak a legnagyobb gondban. Kell váltócipő, tornacipő, ünneplőcipő és egy őszre való darab is. Fontos, hogy tartós legyen, hogy a gyerek nyúzhassa és persze a külleme is, hogy egyáltalán hajlandó legyen felvenni.

Mi már ezeken a problémákon pár éve túl vagyunk, hiszem a legkisebbem is harmadikba jár. Ennek ellenére tisztában vagyok vele, hogy milyen nehéz megtalálni a megfelelő lábbelit a megfelelő célra. Nekem is az volt, amíg rá nem találtam a Cipő, papucs, bakancs, táska webáruház | cipomarket.hu kínálatára.

Gyorsan elő is kerestem a telefonon és meg is mutattam a barátnőmnek ezt a webáruházat. Elmondtam, hogy a gyerekeknek, de már magunknak is én csak és kizárólag innen szoktam lábbelit vásárolni. Itt minden van, amire nekik is szükségük lehet. Tesire kell tornacipő, bentre kell egy váltócipő.

Szükség lehet egy félcipőre, amit a hétköznapokon hord, de kell egy ünneplő cipő is az alkalmi öltözékhez. Itt biztos, hogy minden célra talál megfelelőt a kisfiának, akkor is, ha kicsit válogatósabb ízlés dolgában. Az én gyerekeim sem vesznek már fel akármit, ami „ciki”, de mindig addig nézelődünk amíg nem találnak maguknak valami „menő” darabot.

Barátnőm örömmel böngészte a Cipő, papucs, bakancs, táska webáruház | cipomarket.hu kínálatát és minden célra talált is lábbelit a kisfiának sulikezdésre. Volt olyan lábbeli, amit féláron be tudott szerezni, ennek nagyon örült. De persze ha már ott volt szétnézett a női kollekcióban is és nem bírta megállni, hogy ne vegyen magának is valami szépet. Megnyugtattam, hogy én is mindig így vagyok ezzel, ha itt járok, hiába a férjemnek vagy a gyereknek keresek valamit, úgyis mindig az a vége, hogy magamnak is veszek.

Mire a teákat végigkóstoltuk, leküzdöttük az iskolakezdéshez köthető cipőkihívást is.