Nem csak a teáscsésze származott a Hunnia Kristálytól a teaházban

A teaházban, amibe rögtön beleszerettünk! Annyira, hogy össze is bratyiztunk az egyik pincérrel, ő mesélte el kicsit összefoglalva, hogy mióta létezik a teaház és hogy hogyan “építettek fel” azt a bizonyos helyet.

Kifejezetten sokszor kiemelte a történetben a Hunnia Kristályt, és ez nem csak az új “kedvenchelyünk” történetének megismerése miatt volt hasznos nekem! Hanem, mert egy ismerősöm pont műanyag önkiszolgáló tálcák után keresgélt, és így tudtam neki említeni, hogy a hunniakristaly.hu-n ez is van!

A Hunnián az az érzésem amúgy, hogy szinte minden van… Még rendezvényszervező is akad nálunk a családban, akinek amikor meséltem, szintén mondta, hogy hallott róluk korábban. Nem csak elegáns dolgokat, nem is csak menzás cuccokat árulnak ugyanis, hanem külső helyszínekre való kitelepülésekhez is praktikus kellékeket és hozzávalókat.

Térjünk vissza viszont a teaházhoz, ha már teákról beszéltünk, ami a hunniakristaly.hu oldalon az “Étterem, kávéház”, vagy akár a “Cukrászat, fagylalt” menüpontokból látható el legjobban, oda való termékekkel. Komplett svédasztalos display rendszerekre is van külön menüpont az előbbin belül, de egyébként olyan almenüket találunk, mint: éttermi evőeszközök, speciális evőeszközök, evőeszköztartó kosarak, éttermi porcelánok, stb. Tehát mindent igencsak jól láthatóan kategóriákba szednek. Amikor rákerestem a “teás” szóra az oldalukon 176 (!) találatot dobott ki a webshopos rendszer. Amikor a “tea” szóra kerestem, még többet, 272-t! Amikor pedig rámentem a műanyag önkiszolgáló tálcákra, ott 31 termék volt az adott pillanatban, pedig ezek csak praktikus eszközök, nem is lenne olyan fontos a variálhatóságuk…

A legelegánsabb hoteles vendéglátóktól a kórházi konyháig mindenki rendelhet tőlük. Nagyszerű nagyellátók ők, a kristálypoharaktól a műanyag önkiszolgáló tálcákig mindenhez.