Teázás közben hallottam erről az olajboltról

Kedd reggel volt. Egy teázóban ültünk a haverommal a Bikás park mellett.

Ideje indulnom. – tettem le a csészémet és szedelődzködni kezdtem.

Kevin értetlenül nézett rám.

De hát, azt mondtad csak négytől van edzés. Van még fél órád.

Igen, de előbb be kell mennem egy benzinkútra motorolajért. Reggel megmértem és épp, hogy a minimum fölött volt.

Tudok egy boltot. – mondta. – Pár percre van innen. Jobban is jársz velük, mintha benzinkútra mennél, sokkal hozzáértőbbek dolgoznak ott. Sőt, konkrétan kenőanyagokra vannak szakosodva. Meg árulnak sok minden mást is, ami kellhet a kocsidba. Szűrőket, gyújtógyertyát, és különböző adalékokat. Inkább itt nézd meg!

Elém tolta a telefonját.

Olajwebshop? -néztem rá kérdőn. – De innen csak rendelni lehet, nem?

Ez csak a weboldaluk. Rendelni is lehet tőlük, de a boltjaikba személyesen is bemehetsz, – magyarázta Kevin. – Nagyjából minden szokott a boltban is lenni, amit a webshop kínálatában látsz.

Az a baj, hogy nem is tudom fejből melyik olaj kell. Mindig a férjem veszi. – tűnődtem.

Hát, ők biztosan tudnak benne segíteni. De ha mindenképp meg akarsz róla győződni, hogy jót veszel, akkor itt nézd meg, – mondta és egy képre bökött, ami átvitt egy alkalmazásba, ahol a kívánt márkát és kocsim típusát beírva a program egy pillanat alatt elém tárta a megfelelő olajat.

Remélem jó lesz ez a márka. Fogalmam sincs Tomi milyet szokott venni.

Biztos jó lesz. Minden termékük jó minőségű. Képzeld nekem egyszer beszereztek egy olyan olajat is, ami nem volt a raktárukon, de elintézték, hogy rajtuk keresztül hozzájussak. Egyébként ha meggondolod magad, vagy valami baj van a termékkel vissza is viheted 30 napon belül.

Ez elég jó fej dolog. Akkor tényleg inkább hozzájuk megyek. Főleg, ha itt vannak a közelben. Kár, hogy hozzám közelebb nincsen.

Kőbányán is van egy üzletük. – felelte rövid gondolkodás után Kevin. – Sőt, akár házhoz is rendelheted. Szerintem minden téren az Olajwebshop a legjobb választás.