Patikából is rendelek teát

Aki gyakran olvassa a blogomat, az mostanra már tudhatja, hogy oda meg vissza vagyok a teáért – szálas, filteres; gyümölcsös, zöld vagy fekete, nekem teljesen mindegy, ugyanolyan szívesen fogyasztom az összes fajtát. Szívesen kipróbálok új ízeket és teavariációkat is, és még sosem csalódtam egyikben sem.

Sokféle helyről szerzem be a teáimat, szaküzletektől szupermarketekig mindenhol lehet finomakat találni. Én még patikából is szoktam teát rendelni, újabban a Prevenció Patika a kedvencem erre a célra.

A Prevenció Patikában nagyon kedvező áron tudom beszerezni az összes kedvenc teafélémet: a gyulladáscsökkentő hársfavirágot, az immunerősítő csipkebogyót és a serkentő zöld teát is.

Mivel a Prevenció Patika tulajdonképpen egy online gyógyszertár, a tearendeléssel egyszerre tudom intézni a fájdalomcsillapítóim, sőt, a kedvenc kozmetikai termékeim beszerzését is – még fényvédőkből is széles választékkal rendelkezik a bolt, kedvező áron.

Prevenció Patika

Nekem sokkal egyszerűbb, hogy a Prevenció Patika oldalán leadom a rendelésem, és egy csomagban megérkezik minden, megspórolva ezzel a gyógyszertárba, drogériába és teaboltba tett három különböző kört. Ráadásul 12 000 Ft felett ingyenes a házhozszállítás, ennyit pedig, valljuk be, könnyen elköltünk ezeken a helyeken, hiszen a külső-belső egészségünk megtartása és a szépségápolás is költséges tud lenni. A Prevenció Patika ebben is segít: mindig szuper leárazásokkal és kedvezményekkel lehet találkozni, így akár több ezer forintot is megspórolhatunk.

Ajánlom nektek is, hogy nézzetek szét a kínálatukban!