Egy nem várt üzenet vezetett el a teázótól a gumidiszkontig

Néhány napja lementem a kedvenc kis teázómba inni egy bögre teát a kedvenc keverékemből. Mindig hozok magammal könyvet vagy keresztrejtvényt és egész sok időt szoktam itt eltölteni. Ez most is így ment, volt nálam egy kedves kis regény, megrendeltem a kedvenc teám, a csipkebogyós mentát, majd leültem a legjobb kis kuckós helyre. Már kihozták a rendelésem, amikor észrevettem egy kis cetlit az asztal mellett. Ez állt a kis papíron: Gumidiszkont autógumi kereső – gumiabroncs akár másnapi kiszállítással +36 20 454 1008.

Kíváncsi lettem, így a kis teázós délelőttöm mégsem a regényem, hanem inkább az internet társaságában töltöttem. Rákerestem erre az úgynevezett Gumidiszkont autógumi kereső – gumiabroncs akár másnapi kiszállítással – oldalra. Valószínű valaki itt ülhetett előttem, aki lejegyzetelte ezt a gumis webshopot és a telefonszámát.

A gumidiszkont.hu egy abroncsokat forgalmazó webshop, ami 100%-ban magyar kézben lévő cég és már 19 éve van a piacon. Nem csak forgalmazással, hanem szereléssel is foglalkoznak. A honlapon pedig több mint 30 ezer féle abroncs található, nem csupán személyautóra, hanem kisteherautóra és terepjáróra való is. Vállal a cég pénz visszafizetési garanciát, ha a vevő nem elégedett a megrendelt termékekkel. A rendelést már másnap házhoz is szállítják, amennyiben a vevő minimum 4 db-ot rendelt. Ez a kiemelt időszakra nem jellemző, mert akkor a futár rendszer nagyon le van terhelve, de ilyenkor is csak 4-5 nap a szállítás. Ennek a díja abroncsonként 1690 forint, de van lehetőség személyesen is átvenni a rendelést Miskolcon.

Gumidiszkont autógumi kereső - gumiabroncs akár másnapi kiszállítással

Nagyon jó, hogy rátaláltam erre az oldalra, mert mindig a párom testvére szokta beszerezni az abroncsokat a kocsikra, de sajnos idén elköltözött külföldre. Meg is feledkeztem volna a téli gumikról, ha nem találom meg ezt a kis cetlit és nem nézek utána ennek a gumidiszkont oldalnak az interneten.

Rengeteg hasznos információ volt a honlapon, így hamar el is repült az idő és el is fogyott a tea. Olvastam arról, mit jelent a DOT-szám, amiről sokat hallottam de sosem néztem utána a jelentésének. Azt is megtudtam, hogyan érdemes javíttatni az abroncsokat, hogyan kell őket szemrevételezni, valamint le és felszerelni. Azt is tudom már, hogyan kell otthon tárolni a leszerelt abroncsokat, hogyan kell kiegyensúlyozni a kerekeket, vagy ellenőrizni a légnyomást egy abroncsban. Ezeket minden férfinak érdemes tudnia, így nagyon kíváncsian és lelkesen olvastam és szívtam magamba a hasznos tudnivalókat.

Rengeteg sok abroncs van a honlapon és valóban rengeteg különféle márka és gyártó megtalálható itt. Remek szűrőrendszer segít megtalálni azt, amit az ember keres. Lehet akár konkrétan is keresni, de lehet az autó típusa alapján, az abroncs méretei alapján és még sok egyéb módon. Továbbá van egy fantasztikus leírás arról, mit jelentenek a számok az abroncson. Melyik szám jelenti a szélességet, az oldalfal vastagságot, a terhelési és sűrűségi indexet és mindent. A teázás végére már regisztráltam is és bele is tettem a kosárba az autómnak megfelelő abroncsokat, hogy amint hazaérek meg is tudjam rendelni őket.