Gázpalack nélkül nem megy a kempingezés

Az elmúlt hétvégét a Dunánál töltöttük az egyik kempingben, ahol a barátomék szoktak nyaralni. Nagyon jó idő volt és mi imádunk elutazni a hétvégére, de persze ez így van már 20-30 éve. Mi így nőttünk fel, hogy pénteken a munka vagy iskola után irány a vidék.

Ilyenkor aki csak tud, jön velünk a baráti társaságból és egyszerűen csak pihenünk, kikapcsolódunk és teázunk. Tudom ez furán hangzik, de a mi társaságunkban szokás a teázás, nem pedig az alkoholizálás. Mi már csak ilyenek vagyunk. Sokszor hajnalig csak beszélgetünk, iszogatunk és szinte teljesen megfeledkezünk az időről.

A múlt hétvégén nem csak az időről, hanem egy másik fontos dologról is elfeledkeztünk, ami nem volt más a PB gázpalack, ami nélkül a kemping gáz nem működik. Ekkor jött az ötlet Petitől, hogy semmi gond, ő tud egy megoldást: a gazpalackfutar.com oldalról rendelünk gyorsan PB gázpalackot és máris tudunk főzni.

Ő már többször rendelt erről az oldalról, és soha nem volt semmilyen probléma, általában gyorsan és megbízhatóan kihozták. Elmesélte, hogy a gazpalackfutar.com egy olyan vállalkozás, akik palackok töltésével, cseréjével és házhozszállításával foglalkoznak, ergo mindent ők intéznek egyben. Rengetegféle palackot forgalmaznak, így akinek erre van szüksége biztos, hogy megtalálja, amit keres.

Ha felmegyünk a honlapjukra, akkor egyszerűen kérhetünk egy visszahívást. Erre azért lehet szükség, mert ez egy családi vállalkozás és nem mindig tudják felvenni a telefont azonnal. Ezért találták ki ezt a rendszert. A “visszahívást kérek” fülön meg kell adnunk a nevünket, a telefonszámunkat, az email címünket, sőt egy rövid üzenetet is hagyhatunk, hogy mivel kapcsolatban kérjük a visszahívást. Peti elmondta, hogy általában 1-2 órán belül mindig visszahívták őt, eddig még nem fordult elő, hogy heteket kellett volna várni a válaszra, vagy akár soha nem hívták volna vissza.

A termékek fül alatt megtaláljuk az összes típusú palackot, amit forgalmaznak, és rögtön az első a PB gáz, amire nekünk is szükségünk volt. Kétféle kiszerelésben is megváárolható. A kisebbik 11,5 kg súlyú, mely 6000 Ft-ba kerül, míg a nagyobbik kiszerelés 23 kg súlyú, és ez pedig 11 ezer Ft-ba kerül.

Nekünk bőven elég volt a kisebbik kiszerelés is, úgyhogy kértünk egy visszahívást, ahol megbeszéltük a részleteket, és másnap már meg is kaptuk a palackot és egy jót főztünk a kemping gáz segítségével.