Egy felejthetetlen este története

Egy pár hete történt, hogy elmentem az egyik legjobb barátommal teázni a kedvenc teaházunkba. Azért szeretjük annyira ezt a helyet, mivel rengeteg fajta teájuk van, ráadásul nem is olyan drágán. Beszélgettünk egy jót, bepótoltuk a rég elmaradt közös időt. A kellemes teázás után viszont én siettem is haza átöltözni, mivel évindító céges buli volt.

Ilyenkor a bulikon mindenféle program van, beleértve a tombolát, táncversenyt és persze a közös fotózkodást. Nálunk ilyenkor ugyanis már hagyomány, hogy a Selfie gép csapatát hívjuk, hogy segítsenek fotósarkot csinálni a bulira.

Ennek részét képezi nyilván a fotófal is, de ez nem egy hagyományos fotósarok, kicsit másképp kell elképzelni. A selfiegep.hu oldalán egyébként mindent megtudhattok róluk, de azért leírom a legfontosabb tudnivalókat, hátha felkelti az érdeklődéseteket. A selfie gép ez egy olyan fotóautomata doboz, ami csupán pár négyzetméteren elhelyezhető, és gyakorlatilag pár másodperc alatt csinál rólunk képet, amit ki is nyomtat rögtön. Bárhova meg tudjuk rendelni ezt a szolgáltatást Magyarországon, Budapest határain belül pedig nem is számolnak fel külön díjat. Vidéken pedig kedvező kilométerdíjért jönnek ki, így az sem vészes anyagilag. Ja és ez még nem minden! A kiszálláskor jön egy munkatárs is, aki végig segít a gép kezelésében.

És hogy milyen képeket lehet a selfie géppel készíteni? Elengedhetitek a fantáziátokat, ugyanis bármilyen vicces képet lőhettek vele. A cég még kellékeket (például parókát, szemüveget) is biztosít, amellett, hogy mindenféle fotófal is elérhető náluk a szuper látvány érdekében.

Ha szeretnétek előre megtervezni, milyen háttér előtt fogtok pózolni, akkor le tudjátok csekkolni a fotófal-lehetőségeket a selfiegep.hu oldalán. A fehér háttér alapból benne van a csomagban, a többiért pedig kis plusz költséget számolnak fel – ezt azért érdemes tudni, mielőtt mindenfélét összeválogattok. Nálunk nem fukarkodott a cég, háromféle fotófal volt rendelve, így nagyon színesek lettek a képek. Ha pedig nem tudtunk megegyezni, hogy épp ki vigye haza az adott fotót, akkor sem volt gond, mivel utána digitális formában is megkapja mindenki azokat.

És bizony a Selfie Gép csapata által biztosított kellékek is nagyon jól jöttek, tényleg elképesztő sok vicces képet lőttünk velük, amik mentek is a közösségi oldalakra, amint “megkaptuk” őket. Mi még a cég logóját is rányomtuk a képekre, amire szintén van lehetőség a Selfie Gépnél. Sőt, külön kérésre az általános 10-szer 15 cm-es papír mellett más méretben is igényelhetjük a képeket. Időben pedig négy, hat és nyolcórás intervallumokra is igénybe vehetjük a szolgáltatást. Mi előzetesen négyórás időt adtunk meg, de végül kicsit csúszott minden, így hat lett belőle, amit viszont szintén nagyon rugalmasan kezelt a munkatárs. Márpedig ez hatalmas pozitívum!

És hogy mennyi kép készült ezen a szuper estén? Megszámolni sem tudom. A Selfie Gépnél ugyanis korlátlan mennyiségű fotót lehet csinálni a megadott időintervallumon belül. Így minden pillanatot meg tudtunk örökíteni, valóságos sorok álltak a gép előtt egész este.

A kedvenc képemet én is hazavittem, hogy valamiképp megörökítsem ezt a csodálatos estét. Remélem, jövőre is jön a selfie gép a céges buliba, esetleg már több fotófallal kiegészülve. Persze ez már a jövő zenéje, de én reménykedem benne, hogy a nagy sikerre való tekintettel ez a következő évben is belefér a buli költségvetésébe.

Addig is, ha plusz programot kerestek egy nagyobb buliba, akkor én nagyon jó szívvel ajánlom a Selfie Gép csapatát, akiket a selfiegep.hu oldalon érhettek el.