Egy porszívó a legjobb barátod lehet, egy teázóban is

A cím elsőre talán furcsának tűnhet, de nem véletlenül választottam azt, amit. Az egyik barátnőm elhívott engem a barátjának a teázójába, ahol egyébként életem egyik legjobb angol tejes teáját ittam. A jelenlegi helyzet miatt a teázóba csak limitált létszámú ember tartózkodhat, így a barátnőm felajánlotta, hogy menjünk nyitvatartási időn kívül. Így is történt, ennek köszönhetően pedig megismerkedtem a robotporszívóval.

Természetesen már korábban is sokszor ismertem ezt a fajta porszívó gépet, de még soha nem láttam a saját szememmel a működését. Amikor odaértünk a teázóba éppen akkor zárt be, és kezdte a személyzet az esti rutint. Én magam is dolgoztam már kereskedelemben, ahol jellemzően felsepertünk, majd felmostunk, de ez egy nagyobb bolttérben elég időigényes volt. Valami hasonlóra számítottam itt is. Teázás közben észrevettem, hogy valami van az asztalunk alatt, ez pedig a robotporszívó volt. Nagyon meglepődtem,mert szinte teljesen hangtalanul működött. Ekkor a barátnőm elmondta, hogy ők már jó ideje ezt használják, mert így nagyban lerövidíti a munkafolyamatot, hiszen ez a kis porszívó végzi a dolgát, addig a személyzet más feladatokat tud ellátni.

Ajánlotta nekem a BestMarkt oldalát, ahonnan ők rendelték a porszívót. Nagyon tetszett nekem is, és elgondolkodtam, hogy be kellene ruháznom egyre, mert alapvetően a porszívózás nem tartozik a kedvenc elfoglaltságaim közé. Meglepődve tapasztaltam az oldalon, hogy már mekkora a választék ezen a téren is.

A robotporszívót kifejezetten nekem, és azoknak találták ki, akik nem kedvelik ők maguk elvégezni a feladatot, vagy nincsen rá idejük. Biztosan sokat azt gondolják, hogy jó jó persze, de nem mindenki engedheti meg magának azt a luxust, hogy robot porszívója legyen, azonban ez sem igaz. Az oldalon már egész olcsón is lehet találni önjáró porszívót. Működése egészen egyszerű, mivel akkumulátorral működnek, így éjszaka feltehetjük őket töltőre másnap pedig kitakarítja nekünk a házat. Sőt, nem is nekünk kell a töltéséről gondoskodni, hiszen takarítás után visszatér a töltőállomásra, és feltölti magát. Zseniális!

A drágább verziók már arra is képesek, hogy telefon segítségével irányítsuk őket, így arra sincsen feltétlenül szükség, hogy otthon legyünk. Mire hazaérünk a munkából, már a tiszta ház fogadhat bennünket. Érdemes tudni, hogy habár az olcsóbb készülékek is képesek bármely padlóburkolat tisztítására, de a drágábbak azok, amik szenzorral érzékelni tudják a szintkülönbséget, így bizonyos darabok a lépcsőn is képesek lemenni. Nincs is nagyon teendők a készülékkel csak természetesen annyi, hogy a porzsákot kiürítsük és esetenként a keféket megtisztítsuk. Láthatjuk, hogy karbantartása is igen egyszerű.

Ahhoz azonban, hogy sokáig jó barátunk legyen fontos a megfelelő darab kiválasztása. Utána kell járni mely darabok alkalmasak szőnyeg tisztításra is illetve, hogy melyikek kompatibilisek állatszőrrel stb. Az olcsóbb darabok csak a tisztán tartást segítik elő, de a közép árkategóriától kezdve találunk olyan darabokat is, melyek már nedves takarításra is képesek.

A BestMarkt azért tökéletes választás, bármely elektronikai eszköz vásárlása esetén, mert mindenben a segítségünkre van. Részletes leírást kaphatunk az egyes darabokról, és azok működéséről.

Tiszta otthon, kevés energia befektetés? Kinek ne lenne ez az álma? A porszívózás soha nem volt még ilyen egyszerű. A hagyományos porszívó kedvelői is kedvükre válogathatnak a bestmarkt.hu oldalán.