Egy tea mellett beszéltük át a napelem támogatások részleteit

Jó ideje szeretnék már napelemet a házunkra, ezért is hívtam meg Lilit rögtön a kedvenc teázónkba, amikor megtudtam, hogy nekik nemrég telepítettek napelem rendszert.
Kellemes, ám számomra fontos beszélgetésnek indult, és Lili barátnőm nem is állt a kérdéseim tengerének útjába. Mindenre készségesen válaszolt, így tudtam meg, hogy ők a napelempalyazatok.hu oldal segítségével vitték végig a támogatás igénylésének folyamatát.

A pályázat beadásának menetét könnyű, bárki számára könnyűszerrel elintézhető folyamatként írta le, és támogatott, hogy belefogjak én is. Először is javasolta, hogy tájékozódjak az előbb említett weboldalon. Ott A-tól Z-ig minden le van írva. Először egy ingyenes helyszíni felmérésben lesz részem, ahol megnézik a szakemberek, hogy milyen napelem rendszer tudná fedezni a háztartás áramfogyasztását, majd azt is meghatározzák, hogy elhelyezhető-e megfelelően a sok panel. Apropó, panel! Emiatt aggódtam a legjobban, ugyanis nincs túl nagy tetőnk, és nem tudom, hogy elegendő napelemet tudnak-e majd ráhelyezni. Lili megnyugtatott, hogy nem feltétlen a nagyméretű napelemek a legjobbak, könnyen lehet, hogy kisebb méretű, de nagy teljesítményű darabokkal is megoldható. Átküldte a https://napelempalyazatok.hu/blog/miert-meghatarozo-a-napelem-panel-merete cikket, melyben minden le van írva ebben a témában.

A https://napelempalyazatok.hu/blog/miert-meghatarozo-a-napelem-panel-merete cikk tényleg hasznos volt, megnyugodtam az elolvasását követően. Ezek után már bátran bele mertem vágni, és meg is tettem az első lépést: kitöltöttem a napelempalyazatok.hu oldalon található kapcsolatfelvételi űrlapot. Nagyon könnyen végrehajtható művelet, és utána csupán várnunk kell, hogy felvegyék velünk a kapcsolatot.

Bízom benne, hogy mielőbb keresnek majd a napelempalyazatok.hu munkatársai, és hamar sor kerül a felmérésre. Ha ott megfelel minden, akkor nem várok, bele is vágok azonnal a pályázat teljes folyamatába!