Táskákról beszélgettünk egy finom tea társaságában

Az egyetemi barátnőmmel időről időre összeülünk egy finom kávéra vagy teára. Ilyenkor megbeszéljük, hogy kivel mi történt, hogy hogy áll az élete. Imádom ezeket a jó hangulatú teázásokat, nemrég pedig különösen jól sikerült, hogy segíteni tudtam a barátnőmnek a táskája kiválasztásában. Naná, hogy egy Anekke táskát választott.

Ezt persze nekem köszönheti, hisz én nagy rajongója vagyok ennek a márkának. Nem csak én, hisz egyre több Anekke táskát viselő nőt látok az utcán. Ilyenkor elmosolyodok, hisz én is közéjük tartozom. Aki ilyen táskát, pénztárcát vagy neszesszert szeretne vásárolni, érdemes felkeresnie az annataska.hu webshopot, de azt ajánlom, hogy szakítson rá időt, hisz biztos, hogy bele fog veszni a csodálatos alkotásokba. Hiszen egy táska egy művészi alkotás. Egy különleges mű, ami természetesen hasznos is, hisz nyilván belepakoljuk a holminkat.

Az Anekke táskáin megjelenik maga Anekke, a kislány, aki hosszú hajával, különleges világával és színeivel elvarázsolja az embert. Az annataska.hu oldalon ráadásul még kedvezményeket is elérhetünk. Akár az első vásárlás előtt is, hisz ha regisztrálunk, vagy feliratkozunk a hírlevélre, máris hűségpontokkal gazdagodunk, melyet akár az első vásárlásnál is beválthatunk.

Az Anekke táskák különleges színvilággal, mintákkal valóban különlegesek és egyediek. Évente két új kollekció jelenik meg, melyek legfőbb színárnyalata a bézs. Ezen kívül megjelennek azoknak a földrajzi helyeknek a jellegzetes motívumai, ahová elkalandozhatunk az Anekke táskákkal. például Japánba.