Teázgatás közben bukkantam rá az új dagasztógépemre

Két szenvedélyem van: a tea és a sütögetés. Ez utóbbi olyannyira szenvedéllyé nőtte ki magát, hogy van egy kisebb cukrászdám. Elég sok a megrendelésem szerencsére, a dagasztógépem azonban feladta a harcot. Muszáj volt új darab után néznem, de szerencsére az rdealer.hu/termekek/dagasztogep oldalon megtaláltam a tökéletes választást és még csak nem is kellett keresnem. Pont Te is szeretnél beruházni egy újabb darabra, de még nem tudod, hogy hol keresd? Ajánlom figyelmedbe ezt a szuper oldalt, garantálom, hogy nem fogsz csalódni.

Kezdjük talán ott, hogy mit is kell tudnunk az rdealer.hu oldalról. Szerintem ez maga a vendéglátás paradicsoma, mindent megtalálunk itt, amire csak szükségünk lehet. Legyen szó hotelről, cukrászdáról, pékségről vagy akár egy bárról, nem tudunk olyat keresni, ami itt nincs. Ez a cég specifikusan a vendéglátó egységek számára vonultat fel termékeket, melyek minőségét nem csupán a vevők, hanem a vevők szolgáltatásait igénybe vevők is garantálni tudják. Elvégre nincs is annál nagyobb dicséret, mint hogy “mindig itt vásárolok, itt olyan jó a tésztája a süteménynek/kenyérnek” vagy ehhez hasonló bókok. Egyaránt dicsérik a cukrászt és a szakértelmét, de általában meg szokták kérdezni, hogy milyen gépet használok. Ilyenkor jön szóba az rdealer.hu/termekek/dagasztogep kategóriája!

Ugyanis attól, hogy elsősorban a vendéglátósok a célközönség, még bátran rendelhet innen magánszemély is. Egyszerű konyhai gépeket is találunk itt, melyek bármely konyhában nagyon jól mutatnának. Nem kell rögtön az ipari gépeket keresni, hiszen a témán belül általában számtalan fajta terméket megtalálunk a kicsitől a nagyig. Azonban ha a nagyi úgy gondolja, hogy állandóan ő szeretne főzni a családra, akkor lehet neki sem ártana egy nagyobbacska dagasztógép a rdealer.hu/termekek/dagasztogep-ről.

 rdealer.hu/termekek/dagasztogep
A legjobb tésztákat tudom készíteni ezzel a csodás dagasztógéppel!

Na de mik is vannak itt?

Daragsztógép kategóriában jelenleg 6 termék van felvonultatva az oldalon. Ez lehet, hogy első látásra kevésnek tűnik, azonban minden fajtából van egy-egy. Én egy 33 literes kis gépet néztem ki magamnak, nagyjából pont olyan, mint amivel most dolgozok. Kiváló, új állapotban van és még raktáron is elérhető a termék. Mi ez, ha nem szerencse? És még meg sem említettem az 1 év garanciát, ami még kedvezőbbé teszi ezt a szuper ajánlatot. Ár tekintetében egyáltalán nem vészes, megfelelő ár-érték arányt saccolok rá. Ezért is szeretek itt vásárolni, mivel itt nagyon magas minőségű termékeket tudok beszerezni és elég kedvező áron. Nem sok ilyen hely van, ahol nem csillagászati összegeket kérnek el egy-egy ipari gépért. Az rdealer.hu/termekek/dagasztogep-pel azonban nem kell efelől aggódni, hiszen itt az árak is rendkívül kedvezőek.

Repült is a termék a kívánságlistámra, azonban még szerettem volna nézelődni egy kicsit, hogy mik az új termékek. Ekkor láttam meg, hogy még bloguk is van, így úgy döntöttem, hogy kis szünetet tartok a vásárlásban, mielőtt minden második terméket kívánságlistára rakok. Így elolvastam néhány cikket, amit érdekesnek tartottam. Mesterségem és cukrászdám lévén elég érdekelt voltam a legtöbb témában, így picit meg is szaladtam a számokkal. Végül az összes bejegyzést elolvastam, mert nagyon sok mindent tanultam belőle és kiválóan voltak megfogalmazva. Csak úgy suhantam az árral és észre se vettem, hogy mennyi idő eltelt. Ugyanakkor rengeteget tanultam a sokoldalú blogon, ahol szinte minden téma ki van vesézve. Kérdezhetünk sütésről, főzésről vagy akár fagylaltvitrinről, most aztán tényleg minden témában válaszolt nekünk az rdealer.hu!

Csak ennyi lenne az rdealer.hu/termekek/dagasztogep oldalon?

Dehogy is! Itt még korántsem áll meg a partivonat, vissza is ugorhatunk a vásárláshoz. Hiszen széles választékkal rendelkeznek, mivel vérbeli profik a vendéglátás területén. Ha neked nem cukrászdád van mondjuk, hanem egy kávézód, akkor ajánlom figyelmedbe a bárkellékeket. Itt ugyanis a kávéfőzőtől, a kávédarálón át a kávétömörítőig mindent megtalálsz. Ugyanakkor itt kaphatók shakerek, keveről és szódagépek is, ha még különleges koktélokat is szeretnénk adni a vásárlóinknak a kávékülönlegességek mellé. Éppen fagyizód van? Nem probléma az sem! Lágyfagylaltgépek, fagylalt vitrinek is várnak téged, gofrisütőkkel és robotgépekkel együtt. Maximális szolgáltatást nyújtanak számunkra és mindennek a tetején hab az, hogy a keresés is nagyon könnyen történik. Nagyon letisztult az oldal, jó a keresője, így bármit megtalálhatunk pillanatok alatt.

Az idő pénz, főleg egy vállalkozó számára. A magas minőség pedig egyenesen elengedhetetlen a mindennapi élet során is, azonban egy vállalkozásban kiemelt első helyen van. Az otthoni sütögetésre és főzőcskézésre is itt vásárolt termékeket használok, hiszen szuper jó, különleges robotgépeket is árulnak, amiket sehol máshol nem találtam az országban. Elismerem, hogy nem egy olcsó kategóriás darabról van szó, sőt. Ez egy prémium robotgép, ami a cukrászdámban is megállná a helyét, olyan nagyon jó. Azonban a színe miatt be kellett szereznem otthonra, hiszen ezt a gyönyörű babarózsaszínt csak nem hagyhattam ott. Végülis kiderült, hogy jól döntöttem, hiszen az ismerőseim azóta is kérdezgetik, hogy honnan van és mennyibe került. Ilyenkor természetesen át vannak irányítva az rdealer.hu/termekek/dagasztogep oldalra, hogy kedvükre válogassanak. Szerencsére meg is teszik.

Érdekesség továbbá, hogy nem csak új termékeket, de használtakat is találhatunk itt. Mindenkinek van egy pont az életében, hogy egyszerre romlik el minden. A vállalkozóknál pedig különösen gyakori ez, hiszen mindent ugyanakkor szereznek be, így szinte törvényszerű az, hogy majd egyszerre is fognak elromlani. Ha pedig nincs meg a keret arra, hogy mindent lecseréljünk egy új gépre, akkor eléggé szorult helyzetbe kerülhetünk. Szerencsére ezen az oldalon mindenre van megoldás, hiszen ez a legjobb választás még a használt gépek terén is.

Mi a véleményem az rdealer.hu/termekek/dagasztogep oldalról?

Kanyarodjunk egy kicsit vissza a rendelésemhez, eléggé el vagyok kalandozva itt a minőség erdejében. Pontosabban nem a rendelésemhez, hiszen még nem adtam le, csupán a kívánságlistámra tettem. Bár mit meg nem tennék azért, ha ide tudnám teleportálni és kezdhetnék sütni. Szerencsére készleten van a termék, így elég gyorsan nálam is lehet majd. A rendelést telefonon kell leadni, amit a megadott időben lehet tárcsázni. Keveset csöngött, szinte azonnal felvették és egy nagyon szimpatikus hang szólt a túloldalról. Megválasztolta minden kérdésemet, felvette a rendelésemet és az adataimat, valamint egyeztettünk az átvételt illetően is.

Mivel nem lakok messze a telephelyüktől, ami történetesen Tapolca, így a személyes átvétel mellett döntöttem. Nagy a kocsim, elfér benne bőven majd. Biztos, ami biztos megkérdeztem tőlük is a méreteket, amire készséggel válaszoltak is. Mondták, hogy akár holnap is jöhetek a termékért, ami így is lett. Nagyon szimpatikus nekem az ilyen gyors ügyintézés és jeleztem is a telefonnál lévő kollégának, hogy nekem elég sürgős ez a termék, hiszen nem állhat le a sütigyártás.

Minden rendben volt átvételkor?

Szerencsére a hely könnyen megközelíthető volt Tapolcán még úgy is, hogy nem nagyon ismerem a környéket. Életemben talán kétszer volt itt, akkor is csak teafüvet venni. Az eladók nagyon készségesek voltak és segítettek nekem az autómba berakni a terméket, hogy ne én cipekedjek. Érdeklődők voltak velem kapcsolatban, kérdeztek a cukrászdámról is és ők is meséltek, hogy jól megy az üzlet és sok a megrendelés. Nem is csodálom, hiszen ilyen kiváló csapat áll a cég mögött és a pozitív tapasztalatok csak megerősítik bennünk azt, hogy legközelebb is tőlük szerezzük be azt, amire szükségünk van.

Amennyiben ilyen témában van esetleg vállalkozásod vagy éppen azon gondolkodsz, hogy nyitsz egyet, ez a cég lehet a legjobb választás számodra. Nyithatsz panziót, hotelt vagy kávézót, itt tényleg be tudsz majd szerezni mindent. Az ügyintézés gyors, az eladók nagyon kedvesek és az árak is kedvezők. Nem sok ilyen céget tudok az országban, sőt igazából nem is nagyon tudok mégegy ilyen szuper csapatot. Nagyon hálás vagyok azért, hogy mindig be tudnak szerezni mindent rövid időn belül akkor, ha esetleg nincs raktáron. Profik a munkájukban és a felmerülő kérdésekre is azonnal válaszolni tudnak. Az új dagasztógépem pedig szuperül üzemel, boldogabb nem is lehetnék sem én, sem pedig az ügyfeleim. Köszönöm rdealer.hu!