Egy tea fölött is megrendelhetjük a motorguminkat

A teázás kultúrája mindig is lenyűgözött. Bár gyerekként nem igazán tudtam, hogy létezik egy világ az ízesített, filteres teákon kívül is. Ezt a felfedezést az egyik barátomnál tettem, akinek a kedvenc hobbija az volt, hogy rendes kínai és japán teákat gyűjtött. Iskola után átmentem hozzá, néztünk egy filmet és mellette teázgattunk. Megvolt neki a teljes felszerelés. Kancsó, kis poharak és természetesen a legminőségibb tealevelek.

Itt ismerkedtem meg azzal az ötlettel is, hogy cukor, vagy méz nélkül igyam a teát. Ugyanezt a kört egyébként később lejártam a kávékkal kapcsolatban is, de először nem is akartam elhinni, hogy bármi értelme lenne plusz ízesítés nélkül fogyasztani ezeket a folyadékokat. Az ember azonban lassan rájön, hogy egy teljes rejtett világ van az alap ízek mögött. Azóta is így fogyasztom a zöld teákat, ha lehetőségem van rá.

Az életemnek azonban van egy pörgősebb oldala. Ez pedig a motorozáshoz kapcsolódik. Nagyon szeretem űzni ezt a hobbit, viszont sokkal kevésbé szívesen rendelek olyan alkatrészeket, mint a motorgumi. Szerencsére azonban számomra is létezik egy megoldás, ami megkönnyíti az életemet és a www.motortire.hu oldalán lehet elérni. Korábban nem is gondoltam volna, hogy egy olyan drága dolgot, mint a motorgumi, a netről rendeljek. Viszont lassan rájöttem, hogy ez a megoldás nem csak, hogy kényelmesebb, hanem még biztonságosabb is.

Annyit azért érdemes tudni rólam, hogy nem vagyok nagy technikai szakértője ezeknek a járműveknek. Éppen ezért, mikor boltban próbáltam motorgumit venni, sokszor csak az eladó segítségére tudtam hagyatkozni. Ez pedig sosem hozott ideális eredményeket. Ezért is volt olyan nagy dolog, hogy a www.motortire.hu lehetőséget adott arra, hogy otthonról intézzem el a rendelést és utánanézzek a motor paramétereinek. Ezt pedig egy olyan felülettel képesek elérni, ami könnyen áttekinthető egy olyan ember számára is, aki nem használ annyit internetet.

www.motortire.hu

Az első pozitív benyomások után észrevettem az oldal tetején a motorgumi keresőt. Ez talán a leghasznosabb funkció, ami elérhető náluk. Mivel ennek segítségével meg tudjuk szűrni a hatalmas választékot, és csak azokat a gumikat fogjuk látni, amik számunkra relevánsak. Ezzel pedig rengeteg időt tudunk megspórolni, illetve aggodalmat, hogy esetleg rosszat választunk. Ha pedig valamelyik részletben nem voltam biztos, akkor csak elő kellett keresnem a motorom papírjait és azonnal ellenőrizni tudtam.

Ez az a kényelem, amihez korábban egyáltalán nem voltam hozzászokva. A www.motortire.hu emellett azonban a választékkal és az árakkal is le fog venni minket a lábunkról. Tényleg ritkán tapasztal az ember olyat, hogy egy cég ennyire egyenes és rögtön a lényegre akar térni. Nem számít, hogy milyen márka a kedvencünk, vagy milyen árban keresünk gumit, biztos találni fogunk valamit, ami megfelel az igényeinknek.

Ezt az egészet pedig azzal koronázzák meg, hogy a rendelés is nagyon egyszerű. Nem kell mást tenni, mint behelyezni egy virtuális kosárba a megvenni kívánt termékeket. Ezt persze még egyszer le tudjuk ellenőrizni, nehogy valami hiba essen a számításunkba. Ezután az oldal el fog kérni pár személyes adatot, illetve ki kell választanunk, hogy miként szeretnénk fizetni. Az egész folyamat nem fog többet igénybe venni pár percnél és hátra is dőlhetünk. A motorgumik pár nap múlva megérkeznek és idáig semmi panaszom nem lehetett a kiszállításra, vagy a minőségre.