Nem csak a teákba, a konvektorba is “beleszerettem” a teázóban

Most, hogy nagyot fordult az időjárás, a legtöbb helyen a klímát kikapcsolják, a kazánt meg be, többnyire. Azt hittem, így tettek a kedvenc teázómban is, ahol a legnyugodalmasabb délutánjaimat töltöm, de hamar kiderült, hogy ott más módja van megfelelő klímán tartani a helységet. Ki akartam deríteni, hogyan lövik be mindig tökéletesen a hőmérsékletet! Újdonsült teapartnernem, Ladiszla világosított fel, hogy az, ami amott látok egy “fan coil”, ami hűteni és fűteni is tud. Neki is álltam kutatni az interneten, hogy megtaláljam a legmegfelelőbb helyet, ahol beszerezhetek ilyet.

Klíma és hőszivattyú értékesítés és telepítés profiktól! – jött szembe azonnal a hirdetés, ami a KlímaGlobál nevű cégé volt. És egyből láttam, hogy nem is kell keresgélnem tovább. Korábban még a fan coil létezéséről sem tudtam, de náluk hosszú leírásra leltem a blogjukon erről az eszközről.

Fan coillal egyszerre lehet hűteni és fűteni is, két különböző helységet is akár. Ráadásul nincs külön bel- és kültéri egysége, így helytakarékos. Hűtőkonvektornak is szokták nevezni. De ha már ilyen új dolgokat tudtam meg a klimaglobal.eu című webhelyen, utánanéztem, mi mindenről írnak még, mert ez egy egészen toppon lévő, mindenben utazó cégnek tűnt, ami a hűtést/fűtést illeti.

Nem csak telepítenek, illetve kiszállítani az ország tőlük távolabbra eső helyeire is kiszállítanak ilyen eszközöket, hanem mindenben segítenek, ami ehhez kapcsolódik. Hosszú leírással szolgálnak például az otthonfelújítási támogatások igénybevételének mikéntjéről, hogy csak egyet mondjak.

Mostantól mindenkinek meleg szívvel ajánlom, aki például klímát szereltetne a lakásába: KlímaGlobál – Klíma és hőszivattyú értékesítés és telepítés profiktól! Nagy választék, régre visszanyúló tapasztalat. Olvassatok utánuk ti is!