Első Google helyezés? – https://keresobenelso.hu/szovegiras.html

Egy egész kicsinek indult vállalkozásba kezdtem bele pár évvel ezelőtt. Egy-két fajta teafüvet árultam csak és azokhoz tartozó néhány különleges kínai porcelán bögrét. Szerencsére folyamatosan nőttünk és bővültünk és a tavalyi évben meg is nyílt a webshopom, olyannyira igény volt a minőségi teákra. Azonban nem bíztam semmit a véletlenre, mivel tudom azt, hogy egy kezdő webshopot nagyon is marketingelni kell. Mivel én nem közgazdászként végeztem és nincs semmilyen rálátásom az online kereskedelemre, így fel kellett keresnem egy profi csapatot, akik majd a segítségemre lesznek. Ezért is tévedtem rá a https://keresobenelso.hu/szovegiras.html oldalra, ahol a Keresőben Első csapata tárt karokkal várt engem és induló webshopomat. Nem is kellett csalódnom a szakértelmükben, hiszen már az első pillanattól rendkívül meggyőzőek voltak.

Számomra nagyon fontos az, hogy a partnereim hitelesek legyenek. Legyen szó beszállítókról, vevőről vagy bármilyen egyéb szolgáltatást nyújtó üzleti félről. Szeretem azt érezni, hogy kölcsönösen tiszteljük és becsüljük egymást és mindent megteszünk a másik fél elégedettségének érdekében. Pontosan ezt a végtelen ügyfélközpontú magatartást tanúsítja ez a szuper vállalat is, hiszen az ajánlatkérésem után rövid időn belül felvették velem a kapcsolatot és egyeztettünk egy személyes találkozót. Az ötletem elejétől a végéig meg lett vizsgálva és tanácsokat is kaptam a webshopommal kapcsolatban. A keresőoptimalizálás mellett más szolgáltatásaikat is igénybe vettem annak érdekében, hogy garantáltan teljes legyen a sikerem. A csapat az nagyon profi volt és a terveket és kitűzött célokat közösen fektettük le egy gyümölcsöző üzlet reményében.

Mit is értünk el a keresőoptimalizálás által?

Hát először is létrehoztunk egy Google szabályainak megfelelő oldalt, hogy már eleve jó ponttal tudjunk indulni a robotok szemében. Ekkor kezdődött meg a keresőoptimalizált marketing szövegek írása és a linképítés annak érdekében, hogy minél több oldal hivatkozhasson majd a weboldalamra. Minél több cikk fog az oldalamra irányító linket elhelyezni a szövegében, annál előrébb fogok kerülni a kereső rangsorában. Nem teljesen ilyen egyszerű azonban a történet, hiszen ez a téma egy nagy szaktudást igénylő terület, amit nem lehet pár nap alatt elsajátítani. Mi is próbálkozhatunk egymagunk a keresőoptimalizálással, de amikor megtudtam a konzultációból, hogy mennyi mindenre kell odafigyelni és mennyi munkát kell rááldozni, már tudtam, hogy jól döntöttem. A Keresőben Első csapata a tökéletes választás volt erre a feladatra, mivel a honlapom látogatottsága hónapról hónapra nőtt és nemhogy nem kellett veszteséget elszámolnom az indulás első évében, de jelentős bevételre tettem szert.

Ilyenről nem is álmodtam, hogy ilyen rövid időn belül sikerülhet az oldalamat jó helyezésben részesíteni, pedig így lett. Ez a profi csapat nem kertel a https://keresobenelso.hu/szovegiras.html-n, tényleg a kereső első oldalára repítenek minket a stratégiájukkal. Folyamatosan figyelik az újításokat és mindig változtatnak a technikákon úgy, hogy az ügyfél minél jobb értékelést kaphasson a robotoknál. Azonban nem szabad azt figyelmen kívül hagyni, hogy maga a szövegírás és a Google első hely az nem cél, amit el kell érni. Ez egy eszköz, amivel elérhetjük a célunkat, mivel a célunk az az, hogy bevételt szerezhessünk, méghozzá nem is keveset. Nő a honlapunk látogatottsága, javul a helyzetünk a keresőben és ezáltal a versenytársak háttérbe szorulnak.

A mi oldalunk lesz az elsődleges vásárlási platform – és ezt szeretnénk elérni az első hellyel. Ne hezitálj hát, ha éppen webshopodat szeretnéd elindítani vagy felturbózni. Keresd fel a https://keresobenelso.hu/szovegiras.html oldalt és kérj árajánlatot a cégtől. Garantálom, hogy nagyon kecsegtető lesz majd az, amit hallani fogsz!